9 de setembre del 2012

Pastís de verdures circular

Ingredients
Un full de pasta brisa
2 ous
300 grllet evaporada
200 grformatge per untar desnatat
verdures vàries; carbassó, carbassa, pastanaga, albergínia, pebrot escalivat, ...

Procés:

Preescalfem el forn a 180 graus
Hi posem la pasta brisa degudament col·locada en un motlle i punxada per evitar que se'ns infli, durant uns 10 minuts.
Mentrestant batem els ous i hi afegim la llet evaporada, i el formatge, fins que quedi una pasta homogènia.
Tallem a tires les diferents verdures, aprofitant les pells per a donar color al pastís, degudament rentades. Bullim les verdures uns 15 minuts
Tirem la crema a dins d ela pasta brisa, després anem col·locant en molt de compte els verdures de forma concèntrica, i ho posem al forn, entre 40 i 60 minuts, hem d'anar mirant que els ous quallin.

Bon profit!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada