Ingredients:
1 pasta de full
mig quilo de carbassa
mig quilo de bolets, jo ho vaig fer amb xampinyons
1 ceba de Figueres
formatges com philadelphia
herbes aromàtiques, com romaní, farigola, ...
un rovell d'ou
Procés:
Tallem la carbassa a daus i ho desfem amb una mica d'oli, juntament amb els herbes aromàtiques.
En una paella, hi posem la ceba talla amb un mica d'oli i quan comença a estar una mica fet hi afegim els bolets tallats a trossos.
Un cop acabat, ho colem tot, per treure tot l'oli, i ho barregem amb el formatge.
En el recipient que ha d'anar al forn hi posem la base de pasta de full, de manera que en sobri molt per les bandes, a dins hi col·loquem la barreja, i retallem en tires el tros de pasta de full, de manera que anem tallant i tapant.
Un cop queda tot força tapat, ho pintem amb el rovell d'ou i ho posem al forn, quan ens sembli que ja està dorat, ho treiem.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada