10 de novembre del 2012

Pomes amb beixamel i bacon


Ingredients:
4 pomes golden
sucre
bacon
all
pernil salat
xampinyons (jo també ho faig amb ceba)
pinyons
mantega
farina
llet
nou moscada ratllada
sal i pebre
formatge ratllat
necessitarem un llevacors.

Procés:
1.-Pelem les pmes, millor amb un pelapatates, així ens assegurem de treure només la pell,  tallem les pomes a rodanxes, desestimem els dos costats i els traiem el cor amb el llevacors, si tenim moral, podem reomplir el forat amb trossos de poma que hem desestimat.
Ho posem a una safata pel forn, per sobre tirem sucre i ho gratinem, 5 minuts i ho reservem.

2.- Tallem a trossos petits els bacon i el pernil (jo ho compro tallat de la casa tarradelles), també tallem els xampinyons a daus petits.
Posem la paella al foc, hi tirem el bacon, que amb el mateix greix ja s'anirà fent, després un grill d'all laminat, els bolets, el pernil i finalment els pinyons. Ho barregem bé i ho reservem.

3.- En un cassó posem la mantega, i la desfem, i quan és líquida hi posem dues cullerades de farina. Ho barregem bé fins que quedi una pasta. Després hi tirem dos gots de llet, i ho anem barrejant fins que bulli, anirem veient que agafa espessor. Al final hi tirem nou moscada ratllada. I ja tenim la beixamel feta.

4.-Barregem la barreja del bacon amb la beixamel, i ho anem posant a sobre de les pomes, finalment posem formatge ratllat i ho tornem a gratinar, uns altres 5 minuts. I ja està

L'enllaç de la recepta de TV3

Bon profit!

1 comentari:

  1. He tingut la sort de tastar-les i estan excepcionals. Moltes gràcies per la convidada. Anna

    ResponElimina