17 de desembre del 2016

Coca de recapte


Ingredients:
2 pebrots vermells
1 albergínia
2 tomàquets vermells
Un tros de botifarra
Farina d'espelta integral
Oli i aigua
Llevat fresc

Procediment:
Escalivem els pebrots i l'albergínia. Els posem al forn uns 45 minuts, els deixem refredar al mateix forn, i el vapor farà que es desenganxi la pell i serà més fàcil pelar-los.

Barregem el llevat amb un gotet d'aigua i la mateixa quantitat d'oli. Hi afegim la farina. Ho barregem bé.
Després en fem dues o 3 boles, les deixem en un plat tapat amb un drap perquè fermenti el llevat i augmenti de volum.

Quan tinguem els pebrots i l'albergínia escalivats els pelem i en fem tires.
Tallem la botifarra amb talls d'1 centímetre i els esclafem semblant a petites hamburgueses. ho fregim en una paella. 

Passats uns 30 minuts agafem les boles de farina i amb un corró l'estirem en un sola direcció, així quedarà allargat, ho pintem amb l'oli de la paella que hem fregit la botifarra.
A sobre hi posem les tires de pebrot, d'albergínia el tomàquet i la botifarra. Mitja hora al forn i ja està.

Per menjar-la l'amanirem amb oli d'oliva i sal



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada