30 d’octubre del 2015

Cremetes

Ingredients:
1 paquet de pasta brissa
1 branca de canyella
1/4 de litre de llet
La pell d'una llimona
Dos rovells d'ou per remenar i un altre per la decoració final
70 grams de sucre
25 grams de farina de blat de moro (maizena)
sucre glaç
ametlla en pols

Procés
En un pot posarem casi tota la llet, amb la pela de llimona i la branca de canyella, a foc mig.
Mentrestant en un bol barregem els rovells d'ou, la llet que ha quedat, el sucre i la farina de blat de moro.
Un cop la llet fumeja sense bullir, traiem la llimona i la branca de canyella i hi afegim la barreja.
Ho remenem fins que quedi ben espès.
Amb una tasseta fem rodones a la pasta brissa.
Posem la meitat de les rodones a una safata pel forn, millor sobre un paper de forn.
Amb l'ajut d'una cullera, posem una mica de crema a cada rodona, i les anem tapant i sellant els costats perquè no surti la crema.
Barregem el rovell d'ou restant amb la ametlal en pols, i ho anem posant a sobre de cada un dels paquetes. Al final escampem sucre glaç per sobre.
15 minuts al forn a 200º.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada