22 d’agost de 2019

Pizza de pastanaga i bolets

Ingredients:

4 o 5 pastanagues
Una llauna de tomàquet triturat (sense fregir), si voleu matar l'acidesa del tomàquet és bo barrejar-lo amb una mica de mel.
Una cullerada de mascarpone
Una bosseta de mozzarella de búfala (diuen que és la que porta menys greix)
Rosinyols
Gírgoles
Xampinyons
Orenga
Un ou batut
Mantega per untar

Procediment:

Per a fer la pasta de sota:
Pelem les pastanagues i amb l'ajut del minipimer o thermomix, les triturem fins a semblar gairebé farina.
Barregem l'ou batut, la cullerada de mascarpone i la pasta de pastanaga. 
Posem a la safata del forn un paper de forn untat lleugerament amb mantega.
Hi posem la pasta i l'escampem per aconseguir el mateix gruix i la forma desitjada, rectangular o rodona.
Ho posem al forn, sobre i sota, a uns 200º uns 20 minuts. Ho traiem i ho reservem.

Pel guarniment:
Rentem els bolets, els trenquem una mica i els fregim amb poc oli fins que estiguin cuits.

Muntatge:
Sobre de la pasta, hi escampem una capa fina del tomàquet, tallem a rodanxes la mozzarella, i les repartim de forma geomètrica.
Escampem els bolets, i finalment, ho espolsem una mica amb l'orenga.

Finalment ho posem uns 10 minuts més al forn.

I ja està

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada