Ingredients
Per la base:
un got d'aigua
un got d'oli
una pastilla de llevat fresc
una mica de sal
farina
Per la cobertura
verdura; un pebrot vermell, un verd i un groc. Un porro, una ceba, 1 grill d'all.
2 ous
1 clara d'ou
Procés:
Barregem l'oli, l'aigua i el llevat. Li tirem un pessic de sal.
Un cop està homogeni, li anem tirant la farina, millor amb aparell elèctric, sinó es pot anar amassant amb les mans. Afegim farina fins que ja no enganxi.
Deixem la pasta ben amassada a un recipient i ho tapem amb film transparent durant una mitja hora.
Ho posem a sobre d'una safata de forn, de manera que quedi ben plana. Millor fer-ho amb els mans.
Després ho posem uns 20 minuts al forn a 200 graus, i ho reservem.
Mentrestant tallem a daus tota la verdura, excepte l'all que el picarem ben finet. Ho fregim tot amb poc oli, fins que veiem que ja està cuit.
Batem els ous i la clara, colem la verdura i ho ajuntem.
Traiem la base una mica cuita, escampem per sobre la barreja.
Ho tornem a posar al forn, uns 20 minuts més. Anem vigilant i si cal més estona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada