24 de setembre del 2015

Flam d'ou

Ingredients, per 10-12 flams
Caramel líquid
4 ous
8 rovells
230 grams de sucre
1/2 culleradeta de vainilla ensucrada
1 litre de llet sencera
Una branca de canyella
Un tros de pell de llimona

Cal tenir flameres, millor de silicona, són molt fàcils de desemmotllar, i una safata una mica fonda de forn.

Procediment
Pintem amb el caramel els fons de cada una de els flameres
Batem els rovells i els ous fins que quedi ben homogeni. després hi afegim el sucre i la vainilla. 
Escalfem la llet en un pot amb la branca de canyella i pell de llimona, fins que arrenqui el bull (no la deixem la bullir.
Ho colem i ho barregem amb els ous.
Ho repartim a les flameres, que quedin plenes.
Posem les flameres a la safata del forn i hi posem aigua (bany maria), i ho posem al forn només de sota, una hora o més, anem mirant  a 180 graus








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada