11 de setembre del 2014

Coca Laura 30


Ingredients
per la coca:
  • - mitja pastilla de llevat fresc 
  • - una tasseta d'aigua
  • - una tasseta d'oli
- farina integral, aproximadament entre 100 i 150 gr.

Per la coberta
  • - 6 porros
  • - un pot llet evaporada
  • - un ou
  • - una safata de xampinyons laminats
  • - una mica de formatge ratllat

Procés:
Coca
batem amb la batedora el llevat, l'oli i l'aigua
un cop ben barrejat, canviem lo de batre per les eines d'amassar a la batedora, hi anem tirant farina integral, fins que quedi un bola desenganxada dels laterals.
Ho traiem i ho tapem amb un film, durant 30 minuts. veurem que dobla la massa.

Coberta
tallem els porros, desestimant la part verda, la darrera capa i la part dels pèls. Ho tallem a rodanxes, ho posem en aigua per treure la terra si encara en té.
Ho bullim uns 30 minuts, fins que queden tous.
Ho escorrem i ho batem juntament amb la llet evaporada amb la minipimer.
Després amb l'ajut del minipimer ho colem amb el colador xinés, sense apurar.
la part que surt és una vichyissoise que podem reservar per un primer plat.
la part més espessa que ha quedat a dins del colador xinés la posem per batre amb un ou. 

Coca
En una safata de forn hi posem un paper de forn, o sobre escampem la pasta de la coca, com que té el llevat, quedarà com un xiclet, per estirar-la bé ens cal anar aplanant amb la mà.
Posem la coca uns 15-20 minuts al forn. I la traiem

Coberta
Escampem amb una llengua la pasta per sobre la coca, hi posem els xampinyons de forma escampada, si volem podem fer servir alguna geometria, i a sobre escampem una mica de formatge ratllat

I uns 10-15 minuts al forn
Bon profit!

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada