8 de novembre del 2011
Tatín de carbassa
Ingredients:
Carbassa,
Ceba
200 grs sucre morè
200 de margarina
Una branca de canyella
Una llimona
Un full de pasta de full
Procediment:
Pelem i tallem la ceba i la carbassa a daus
En un cassola desfem la margarina barrejada amb el sucre, després ho barregem amb els daus de la carbassa i ceba.
Ho posem al recipient que ha d'anar al forn.
Preescalfem el forn a 250º durant uns minuts, i hi posem la barreja amb una branca de canyella.
Ho traiem del forn, el baixem a 190º.
Posem per sobre la pasta de full estirada, amb una cullera o qualsevol altre estri mirem de col·locar bé els laterals. Ho punxem amb un forquilla.
Ho posem de nou al forn a 190º durant uns 20 minuts.
Després ho treiem, ho deixem refredar i ho girem en un plat
Bon profit!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada