Ingredients:
400 grs d'arròs
200 ml de vi blanc
Bolets (els que tingueu a mà)
1 ceba
2 litres de brou, millor vegetal
Formatge, el que us agradi, jo he posat formatge de cabra.
Mantega, oli i sal
Procés:
Trossegem la ceba en daus molt petits.
En el recipient que volem fer l'arròs, sigui paella o cassola, hi tirem un raig d'oli i un ros de mantega, ho posem al foc.
Un cop desfeta la mantega, hi tirem la ceba, anem remenant, no s'ha de daurar!
En una olla, posem el brou i l'escalfem al màxim.
En el recipient hi tirem els bolets, millor trossejats si són grans, i si hem agafat bolets secs, les haurem posat a estovar en aigua (aquesta aigua la podem afegir al brou, un cop traiem els bolets).
Anem remenant, hi tirem el vi, i remenem fins que s'evapori gairebé tot.
Hi afegim l'arròs, remenem i hi anem afegint el brou de mica en mica, cal que estigui molt calent.
També hi anem afegint trossos de mantega.
Anem remenant fins que estigui a punt, això pot durar uns 20 minuts, és bo anar tastant per veure si l'arròs està fet.
Un cop l'arròs està al punt, tanquem el foc i hi afegim el formatge, que remenant i amb l'escalfor, es desfarà.
I ja està a punt!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada