26 de desembre del 2013
Pastís de poma
Ingredients:
1 Full de pasta de full.
3 pomes golden
una llimona
100 grams de mantega tova (pomada, més de 10 hores fora la nevera, sinó la trossegeu)
100 grams de sucre, millor fi
100 grams d'ametlla en pols
100 grams de farina
Un bo raig de rom blanc
Un ou batut.
Un altre ou batut per enganxar la pasta de full.
Procés:
Preparem la crema, barregem; un ou batut, la mantega, el sucre i l'ametlla ratllada en la batedora elèctrica.
Després hi afegim la farina, i ho barregem fins que quedi homogeni, ho reservem.
Preparem la pasta de full, l'estirem, fem un rectangle, retallem tires per a fer vores, com si féssim una piscina, enganxem les tires amb l'altre ou batut.
Foradem una mica la pasta de full perquè no s'infli massa i hi posem la crema ben escampada, una bona manera és posar-ho en una mànega pastissera amb el número 10 de boquilla i anar fent ziga-zagues.
Després pelem les pomes, les suquem amb la llimona per evitar que es rovellin i així mantingin el color. les partim per la meitat, i anem tallant mitges llunes ben fines. I les anem posant a sobre de pastís.
Preparem el forn a 180-200 graus amb ventilador dalt i baix (pastís).
En uns 15 minuts ja estarà, però anem mirant, quan la pasta de full quedi de color ja estarà.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada