14 d’abril del 2017

Pastís de verdura

Ingredients:
4 ous
8 cullerades grans de farina
una pastilla d ellevat fresc
100 cc de llet
3 pastanagues
Una ceba tendra
un porro
un carabassó
100 grs + 50grs de mantega
sal

Procediment:
Separem els rovells de les clares. Primer batem els rovells, i ho barregem amb la llet i la farina, i hi desfem el llevat.
Després muntem les clares a punt de neu. I ho barregem amb la mescla anterior, i també hi afegim uns 100 grams de mantega desfeta
Ho reservem.
Tallem les pastanagues a rodanxes, i le sbullim fins estovar-les.
També ho fem amb el carbassó. No ho bullim junt ja que la pastanaga necessita molt més temps .
Tallem a trossos petits la part blanca del porro i la ceba. Ho posem amb una paella amb uns 50grams de mantega desfeta fins que perdin la rigidesa.
Barregem la pasta les pastanagues colades,el carabassó, també colat, i les cebes i porro sense colar. 
Tot junt ho posem en una safata de forn prèviament i uns 20 minuts al forn a 200º.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada